VijestiScena

Maja Šuput i 9-godišnja Mia Mikulec snimile dječji hit “Šarene laži”

Nakon prvog singla Što je to ljubav sa istoimenog dječjeg albuma Maje Šuput koji je u rekordnom roku ušao u srca i domove naših najmlađih došao je na red i drugi dječji hit ŠARENE LAŽI kojeg Maja pjeva u duetu sa prekrasnom devetogodišnjom Mijom Mikulec.


Pjesma govori o svim mogućim lažima s kojima su se djeca nekada plašila, a koja zapravo u kasnijem odrastanju stvaraju dugoročnije probleme. Pjesma između ostalog kaže:” Ne bojte se djeco pauka i buba, šišmiša i vrana, guštera i žaba, ne bojte se djeco liječnika, zubara, ne bojte se nikad mraka iz ormara…

U pjesmi se uz najzarazniji plesni ritam spominje niz nepotrebnih dječjih fobija sa ciljem da se naši klinci prestanu bojati gluposti i živjeti u strahu.

Žao mi je što ovakvih pjesama nije bilo kad sam ja bila mala jer eto ostalo mi je da se cijeli život bojim i munja i zlih vila, zmajeva i vrana ili pak groma i oluje kad nestane struje… Zahvaljujem se prekrasnoj Miji te mami Mirjani Mikulec koja nam je dovela svoju kćer u studio te smo zajedno ispisale jednu novu dječju povijest, rekla nam je Maja.

Najzabavniji animirani video koji ćete puštati svojoj djeci non stop je vani pa uživajte u novoj glazbenoj poslastici sa albuma Što je to ljubav.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Srećko Rundić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close