Film i TVVijesti

Magdalena Štimac: “Dobivam dosta poruka od dečki, ali to me ne zanima jer sam u sretnoj vezi”

Natjecateljica posljednje sezone ‘Života na vagi’ Magdalena Štimac (23) iz Gospića u razgovoru za 24sata podijelila je iskustva iz showa te otkrila kako se snalazi s novim režimom prehrane i vježbanja sad kad je izvan kuće.


Simpatična Ličanka u kući je tijekom cijelog ciklusa naporno trenirala i bila jedna od najmarljivijih. Na pitanje je li vani nastavila istim tempom ili je ipak teže kad nema stalni nadzor trenera, odgovorila je:

Moram priznati kako je vani ipak malo teže, ali obzirom da treniram sama, bez trenera, vrlo sam zadovoljna postignutim i polako ali sigurno koračam prema svome cilju. Smatram da je vrlo bitno biti uporan, biti karakter i vjerovati u sebe, samo tako ćete doći do svoga cilja.

Otkrila je kako danas izgleda njezin dan te vježba li svakodnevno ili joj druge obaveze ipak smetaju u tome.

Nakon samog izlaska iz showa ‘Života na vagi’ mogu reći da sam dosta organiziranija, što prije nisam bila. Imam vremena za sve, od treniranja, pripreme obroka do druženja s obitelji i prijateljima. Vježbam svakodnevno i tvrdim da svako od nas može izdvojiti sat do dva vremena da učini nešto za sebe, kaže Magdalena.

Prijave za novu sezonu ‘Života na vagi’ već su počele. Na pitanje što bi savjetovala onima koji također imaju probleme s viškom kilograma, ali nemaju hrabrosti da se prijave, Magdalena je odgovorila da im isto definitivno preporučuje.

Svi vi koji imate problema s viškom kilograma, ne oklijevajte, skupite hrabrost i prijavite se. Ovo je životna prilika i nemojte je propustiti. Isto tako najvjerojatnije dosta Vas misli da nemate šanse da baš Vas izaberu od svih prijavljenih. Isto to sam i ja mislila, ali sam poslala svoju prijavu i pogledajte gdje sam sada. Sada sam puno sretnija i ispunjenija osoba koja napokon drži do sebe, svoga izgleda i prvenstveno svoga zdravlja. Učinite to za sebe!, rekla je Magdalena

Nakon izlaska iz showa, Magdaleni su se odmah počeli javljati zainteresirani dečki, a ni uleti ne nedostaju:

Nakon izlaska iz showa dobivam dosta poruka od dečki, zovu me na kave i imaju razne ulete, ali to me previše ne zanima jer sam u sretnoj vezi, u vezi s muškarcem koji me volio i sa 113 kilograma, koji me voli i sada sa 30 kilograma manje. Smatram da niti jedan dečko nije vrijedan toga da raskinem svoju vezu s muškarcem koji me volio i vjerovao u mene kad ni ja sama nisam vjerovala u sebe.

Cijeli razgovor s Magdalenom pročitajte na 24sataČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Instagram Magdalena Štimac

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close