Grad ZagrebScena

M.O.R.T. koncertom u TVornici kulture predstavlja album “Tužna kocka”

Odlična sinjska četvorka M.O.R.T. koncertno će predstaviti svoj novi album ‘Tužna kocka’ u Tvornici kulture 7. listopada


M.O.R.T. je beskompromisni autorski punk blues bend iz Sinja žestoka zvuka i živih nastupa. Kostur benda, John, Zvrk i Kikos, postoji kroz bezumno životarenje još od jeseni 2003.. Krajem 2012. spajaju se s bubnjarom Milu i snimaju prvi puni demo album ‘Vrhunsko dno’ koji je objavljen u ljeto 2013. Otada su održali brojne nastupe u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori; što samostalne, što na festivalima od kojih se ističe pobjeda na Jelen Demofestu u Banjoj Luci i na Rock Offu, finale HR demo kluba 2012. i treće mjesto na WHF-u godinu poslije.

U srpnju 2014. izlazi album ‘Odjel za žešće’ koji je pobrao odlične kritike, a bend je sljedeću sezonu bio nominiran za Najboljeg novog izvođača na Porinu. S albuma je skinuto čak sedam singlova, a najviše pažnje ulovili su sjajne ‘Meni se skače’, ‘Nina’ i ‘Tango’.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: M.O.R.T. facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close