LifestyleScena

M.O.R.T. pobijedio na RockOffu

Finale festivala RockOff održano je u subotu u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture. U finalu se predstavilo 18 bendova, koji su proteklih šest tjedana svirali u Malom pogonu Tvornice, a svih 18 bendova je odsviralo po jednu pjesmu koju su snimili za RockOff. Mladi bendovi su tijekom tih šest tjedana imali priliku predstaviti se na najslušanijim domaćim radijskim postajama.Pobjednici RockOff festivala 2014. su sinjski rockeri M.O.R.T. koji su žiri i publiku osvojili pjesmom ‘Nina’.

Hrvatsko društvo skladatelja je nagradu za najpuštaniju pjesmu na radijima dodijelilo grupi Markiz, koja se na festivalu predstavila pjesmom‘Na kraju priče’.

Na RockOffu su se osim M.O.R.T.-a i Markiza od izvođača Croatia Recordsa predstavili Queen of Sabe, Big Strip Gorila, Gatuzo i Sane. Pjesme izvođača Croatia Recordsa preuzmite u našoj download zoni na adresi singlovi.crorec.hr.

Festival novog zvuka u organizaciji Hrvatskog društva skladatelja otvara radijski, medijski i koncertni prostor mladim i artistički zanimljivim bendovima koje je odabrao stručni žiri predvođen Hrvojem Horvatom. Uz Horvata, žiri su činila neka od najistaknutijih imena hrvatske glazbene industrije poput Josipe Lisac, Damira Martinovića Mrle te producentsko-skladateljskog dvojca iz Svadbasa, Jure Ferine i Pavla Miholjevića.

Tekst: CR

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close