LifestyleScena

M.O.R.T. ima novi singl – “NINA”

S novog i od kritike vrlo hvaljenog albuma ‘Odjela za žešće’ sinjske rock grupe M.O.R.T. dolazi nam novi singl Nina. Brza i izravna ljubavna pjesma sigurno će vas razmrdati u ovim nadolazećim jesenskim danima, a M.O.R.T. uživo možete čuti na Rock off – festivalu novog zvuka u Malom pogonu zagrebačke Tvornice kulture 9.10. 

Podsjetimo, M.O.R.T. je ove godine gostovao na Riverfestu u Perušiću i oduševio publiku.

M.O.R.T. je sjajan psihodelični rock blues bend širokih pogleda, žestokog zvuka i nezaboravnih koncertnih nastupa, objavio je novi album ‘Odjel za žešće’. Na albumu se nalazi 14 pjesama u kojima M.O.R.T.-ovci sjajnom svirkom koja nadilazi žanrovske granice i duhovitim, ali i ozbiljnim tekstovima komentiraju svakodnevicu, a javnost je već imala prilike čuti tri singla: ‘Tango’, ‘Pas’ i ‘Meni se skače’.

Iza sebe imaju dobro prihvaćen demo album „Vrhunsko dno” za etiketu Slušaj najglasnije!, brojne nastupe po regionalnim glazbenim festivalima,finale SRF-a i HR demo kluba te pobjedu na Demofestu u Banja Luci.

Poslušajte Ninu!

Tekst: UL/CR

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close