VijestiKultura

Lutkarski igrokaz “Doktor od životinjica” stiže u Otočac!

Dječja scena Teatra Gavran gostovat će 14. travnja 2018. u 18 sati u Gackom pučkom otvorenom učilištu Otočac s lutkarskim igrokazom “Doktor od životinjica”. Igrokaz je namijenjen djeci vrtićkog, predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, a ulaznice će po cijeni od 10 kn biti moguće kupiti na dan predstave sat vremena prije početka na blagajni na katu.


“Doktor od životinjica” prva je predstava nedavno pokrenute Dječje scene teatra Gavran, a pričom prati šašavog veterinara kojem na pregled dolaze mladi pas i mladi mačak nastojeći riješiti zdravstvene probleme i probleme u međusobnoj komunikaciji. Doktor od životinjica i njegov medicinski brat papagaj u ovoj interaktivnoj i edukativnoj predstavi pokušat će riješiti njihove tegobe i naučiti ih kako održati pravo prijateljstvo.

Autor predstave je Miro Gavran, najizvođeniji hrvatski kazališni pisac u zemlji i inozemstvu, poznati lektirni pisac za mlade te hrvatski kandidat za Nagradu ANDERSEN za 2016. godinu, najznačajniju svjetsku nagradu za dječju književnost.  Redatelj i kreator lutaka za ovu predstavu je Jakov Gavran, magistar glume i lutkarstva, dok će uz njega  lutke animirati  i diplomirani glumci-lutkari Luka Bjelica i Borna Galinović.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: GPOU Otočac

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close