ShowbizGrad Zagreb

Luka otkrio da je ostao bez posla: Težak dan je iza mene, ali poslije kiše dolazi sunce

Pandemija koronavirusa uzima i gospodarski danak pa je tako nemali broj ljudi ostao bez posla


Jedan od njih je i kandidat showa „Brak na prvu“, koji se našao na Zavodu za zapošljavanje. Uz sve to, i Lukina je kuća pretrpjela oštećenja u potresu koji je protekle nedjelje zadesio Zagreb, ali ovaj 29-godišnjak ipak ne gubi nadu da će doći bolje vrijeme.

Svoju je situaciju opisao u postu na Instagramu, a njegov post prenosimo u cijelosti.

„Dame i gospodo,

da ne trabunjamo samo o sreći ili kojekakvim motivacijskim sranjima, danas je jedan otežani dan.

Prema objavama Zavoda za zapošljavanje, u 9 dana dano je više od 6900 otkaza, 6900 obitelji ostalo je bez prihoda.

Pred vama na slici jedan je dio te crne statistike. Dobio sam otkaz zbog gospodarskih razloga – smanjenja obima posla. #hvalakoronavirusu

Dvije su opcije, plakati zbog svega, potresa u kojem je stradala moja kuća, koronavirusa koji nas je zatvorio i kao trešnja na vrhu šlaga – ostadoh bez posla.

Ili uzeti to vrijeme samoizolacije i urediti svoj životopis i istaknuti bitno i ukloniti nebitno. Težak dan je za mene, no kako se kaže „poslije kiše/snijega dolazi sunce“.

Riječima gradonačelnika Bandića: „Najte kaj zamjeriti što sam vam uveo još sivila u ovaj sivi dan.“

Luka je inače radio kao komercijalist, a u slobodno vrijeme bavi se humanitarnim radom. U emisiji „Brak na prvu“ odlučio je potražiti ljubavnu sreću jer kaže kako je dosad u sve veze ulazio ne razmišljajući previše. Eksperti su ga spojili sa 28-godišnjom Nadijom, a njihov odnos, ako je suditi po trenutnoj situaciji, ima itekako potencijala za uspjeh.

Njihovu romantičnu priču pratite od ponedjeljka do četvrtka u 20.35 na RTL-u!

https://www.instagram.com/p/B-NAjILp4SY/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close