Sport

Luka Modrić je najbolji nogometaš Hrvatske

Slaven Bilić uručio je nogometnog “oscara” Luki Modriću, koji je i četvrti put podigao kipić za najboljeg hrvatskog nogometaša u protekloj sezoni. Najbolje igrače u Hrvatskoj prošle godine birali su nogometaši i treneri iz HNL-a, a igrač Real Madrida izabran je u konkurenciji s Interovim Ivanom Perišićem i Ivanom Rakitićem iz Barcelone.


“Mislim da će izbornik i ova reprezentacija napraviti velike stvari na Europskom prvenstvu, od srca vam sretno,” rekao je bivši izbornik i sadašnji West Hamov trener Slaven Bilić, pa pročitao Lukino ime.

Nominirani za hrvatskog nogometaša godine bili su Ivan Perišić, Luka Modrić i Ivan Rakitić, a nagradu je i u četvrtom izdanju nogometnog “oscara” osvojio igrač Real Madrida.

“Ne bi bilo nezasluženo da su i ostala dvojica Ivana, koji su bili nominirani dobili nagradu, a dobiti je od najdražeg trenera čini ovaj trenutak još posebnijim. Sad mu konačno mogu i osobno čestitati za uspjehe s West Hamom. Koja mi je Liga prvaka s Realom draža? Teško je reći, valjda ova prva, ali uživao sam u obje.”

Osjećam se super uoči puta u Francusku, nadam se da ćemo opravdati svoja i očekivanja svih navijača, uz dozu potrebne sreće naravno. Budite uvjereni da ćemo dati sve od sebe,” rekao je Luka Modrić.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: index.hr | Foto: skysports.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close