VijestiSport

Među kandidatima za Uefinu momčad godine nalazi se i jedan Hrvat

Hrvatski kapetan Luka Modrić među ponuđenim je kandidatima za Uefinu momčad godine, koju će izabrati navijači diljem svijeta.


Europska nogometna federacija po 16. put bira najbolju momčad godine, a nominirano je 40 igrača – četiri vratara, 12 braniča, 12 veznih igrača i 12 napadača – uključujući i kapetana Vatrenih i nositelja igre europskog prvaka Real Madrida, Luku Modrića.

Navijači svoj glas najboljima mogu dati do 3. siječnja 2017. godine, a idealnih 11 bit će proglašeno dva dana kasnije na službenim stranicama Uefe. Glasovanje je otvoreno na službenoj Uefinoj stranici za Team of the Year

Na istoj su stranici dostupni i dodatni podaci o nominiranim nogometašima, a o popularnosti ovog Uefinog izbora svjedoči i podatak da je prošle godine najbolja momčad izabrana s više od sedam milijuna navijačkih glasova.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close