Lifestyle

LUKA MODRIĆ: dijete Hrvatske na tronu nogometa

O pobjedi Real Madrida

“Hvala Bogu, presretni smo, ovo je nevjerojatno, bili smo u izgubljenoj situaciji. Kad smo zabili taj gol znali smo da ćemo pobijediti u produžetku. Ovo je sigurno jedan od najljepših trenutaka u mojoj karijeri, ako ne i najljepši”, u dahu je govorio Modrić neposredno nakon utakmice.

 

Luka Modrić (Foto: AFP)
(Foto: AFP)
O utakmici i treneru Ancellotiju
“Treba biti iskren i reći da je Atletico 60-70 minuta bio bolja ekipa, pokazali su zašto su prvaci u Španjolskoj. Ali, nakon svega smo pokazali karakter, nismo prestali vjerovati da možemo zabiti gol i to nam se vratilo. Što reći, presretni smo. Ancelotti je pokazao još jednom zašto je jedan od najboljih na svijetu, ovo mu je treća Liga prvaka koju je osvojio. Suvišno je više išta dodati.”
Osim toga, naš Luka Modrić još jednom je pokazao veliko srce, i rekao:

“Poklanjam ovu pobjedu obitelji, supruzi i djeci, nakon toga mom pokojnom treneru i učitelju Tomislavu Bašiću te svim ljudima u Hrvatskoj, Bosni i Srbiji koji proživljavaju teške trenutke. Nadam se da će im ovo donijeti bar malo sreće.”

Tekst napisala: UL

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close