Showbiz

Luka bi volio upoznati Nadijina sina: “Želim biti otac”, Nadia: “Ne mogu dovesti bilo koga pred svoje dijete”

TEŠKA TEMA

Luka i Nadia pokrenuli su vrlo ozbiljan razgovor o njezinom djetetu


Luka Budak volio bi da mu njegova supruga u showu ‘Brak na prvu’, Nadia Amić, počne vjerovati, a tijekom ručka koji je pripremio, pokrenuo je vrlo ozbiljnu temu – o Nadijinu sinu Leonardu. Pitao je Nadiju hoće li ga upoznati s njim, kao korak naprijed u njihovoj vezi. Nadia smatra da je za tako nešto još prerano.

Rano mi je još da bih bilo što s djetetom komentirala o svemu ovome. Prvo ga za sve ovo moram pripremiti i objasniti mu, jer smo još i mi u fazi upoznavanja”, rekla je Nadia te dodala kako joj je važna ljubav na prvi pogled između njenog partnera i njenog sina.

Ne mogu dovesti bilo koga pred svoje dijete”, iskrena je Nadia, a Luka joj je predložio da ga sinu predstavi kao Supermana.

Ja želim biti otac, to mi je najveća želja na svijetu”, rekao je iskreno Luka te rekao Nadiji da je već sad spreman upoznati Leonarda. No, u kameru je rekao da to ipak nije tako.

Nisam spreman upoznati ga još jer mislim da bi to bio prevelik korak za njega. Osobno smatram da bi to bila greška”, zaključio je Luka.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close