Scena

Luka Basi na meti obožavateljica!

Mlada glazbena zvijezda Luka Basi često je na meti svojih mnogobrojnih obožavateljica pa je “Meta” i naslov njegovog novog singla i video spota.

U zanimljivom spotu iza čije režije i produkcije stoji Neo Visuals, Luka se odlično snašao i to u nekoliko različitih uloga poput bodyguarda i geek fotografa, savladao je i plesnu koreografiju, ali i pokazao kako se uspješno brani od obožavateljica. Iako je ovaj duhovit spot na neki način samoironija, Luka Basi je pjevač koji je zaista ostavio jak dojam na ženski dio publike, a mnoge od njih našle su se i u ovom video spotu. I to putem prijava na Lukinom Instagramu.

“Meta” je inače posljednji singl s Lukinog debitantskog albuma objavljenog u lipnju u izdanju dviju izdavačkih kuća, Nika Records i Croatia Records na kojem se nalaze njegovi veliki hitovi: “Nisam ja od jučer”, “Solo” , “Upalimo ljubav”, “Kombinacija”, “Sedam noći”, “Ružo bila”, a većinu je otpjevao u duetu s najpopularnijim hrvatskim pjevačima Jolom, Lanom Jurčević, Lidijom Bačić Lille i Matom Škugorom. Osim svog diskografskog prvijenca Luka je ostvario još jednu dugogodišnju želju, a to je nastup na Splitskom festivalu. Pjesmu autora Nenada Ninčevića “Kad vidin Boga uživo” izveo je na 59. Splitskom festivalu.

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close