VijestiScena

Lucija Stipanović ovogodišnja je pobjednica glazbenog showa Zvjezdice

Ti si dar od Boga – rekla joj je Indira, a Zdravko Šljivac je dodao da je grandiozna i genijalna. Luka Nižetić je Luciji rekao da mu je ‘donijela probleme jer je fantastično otpjevala pjesmu’, piše 24 sata


Pobjeda je sama po sebi velika nagrada za trud koji ulažem u pjevanje, ali i za trud i znanje kojeg i drugi ulažu u mene. Ako nakon pobjede u ‘Zvjezdicama’ nešto bude, bit će super, a ako ne, opet dobro, rekla je pobjednica treće sezone glazbenog showa ‘Zvjezdice’, Lucija Stipanović (15).

Lucija je u finalu pjevala ‘Adagio’ grupe ‘Il divo’ i pobjedničku pjesmu Eurovizije iz 2014., ‘Rise like a phoenix’, koju je izvodila Conchita Wurst. Osvojila je 48 bodova žirija, a njihovi su komentari bili izvanredni:

– Ma ti si dar od Boga – rekla joj je pjevačica Indira Levak (44), dok joj je dirigent i skladatelj Zdravko Šljivac (63) poručio da je grandiozna i genijalna. Pjevač Luka Nižetić (34) je dodao da mu je ‘donijela probleme jer je fantastično otpjevala pjesmu’.

Druga je po bodovima žirija bila Ivona Bilić Prcić (14) iz Omiša, koja je pjevala pjesmu ‘Olujna noć’ Bernarde Bruno.

– Apsolutna si vladarica pozornice. Tvojoj muzikalnosti nema kraja – zadivljeno je Ivoni rekla članica žirija Indira.

Treće mjesto u ovogodišnjem RTL-ovom showu odnijela je Đana Smajo (14). Pjevala je pjesmu Witney Huston ‘A song for you’ i oduševila žiri, koji čine Mia Negovetić (16), Indira LevakLuka NižetićEnis Bešlagić (43) i Zdravko Šljivac, a koji večeras nije imao niti malo lagan zadatak.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: 24 sata

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close