Sport

Lucija Mijolović osvojila 5 odličja na regionalnom natjecanju u plivanju osoba s invaliditetom

U Rijeci je održano Regionalno prvenstvo Hrvatske za plivače s invaliditetom u organizaciji Hrvatskog plivačkog saveza za osobe s invaliditetom i PK Forca iz Rijeke. Održano je preko 300 utrka, a natjecalo se stotinjak plivača iz Hrvatske i Slovenije.


Natjecatelji su se natjecali u otvorenoj seniorskoj i otvorenoj juniorskoj kategoriji (1997 godište i mlađe), a prvim trima natjecateljima uručene su svečane diplome.

U pratnji trenerice Danijele Kurtin, u kategoriji S 14 (osobe s intelektualnim poteškoćama) nastupila je predstavnica „Zadra“ Lucija Mijolović. Nastupila je u 5 disciplina od kojih je 3 puta došla do prvih mjesta. Prva u apsolutnoj kategoriji bila je na 200m mješovito, 50 prsno i 100m prsno a 2. mjesto u apsolutnoj konkurenciji osvojila je na 50 i 100 m slobodno. Prvenstvo Hrvatske za osobe s invaliditetom biti će u veljači 2017. a glavno natjecanje u 2017.g za Luciju će biti Europsko prvenstvo za plivače s Down sindromom (studeni 2017).

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: antenazadar.hr | Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close