Lifestyle

Loše vrijeme čini nas produktivnijima

Iznenađenje, iznenađenje, iako nas samo jedan pogled na vrijeme vani tjera na plakanje, depresiju i ostajanje u krevetu, čini se kako ono ima itekakvih svojih prednosti.

Drugim riječima, ovakvom lošem vremenu trebala bi zahvaliti svoje uspjehe.

Iznenađenje, iznenađenje. Iako nas samo jedan pogled na vrijeme vani tjera na plakanje, depresiju i ostajanje u krevetu, čini se kako ono ima itekakvih svojih prednosti. Ne znaš kakvih? To ćemo ti mi otkriti.
Naime, zajedničko istraživanje Sveučilišta Harvard i Sjeverne Karoline, otkrilo je kako loše vrijeme čini ljude produktivnijima nego ikad, iako se dosad nije tako mislilo. Zašto je tako? Zato što po lošem vremenu nemaš kamo ići.
Razmisli malo o tome: uz takvo vrijeme vani se ne nudi toliko izazova, kao kad je vani lijep i sunčan dan. U takvim uvjetima, ostajanje u zatvorenom prostoru manje je depresivna opcija od izlaska iz kuće ili ureda. Također, na taj način nećeš imati osjećaj kao da nešto propuštaš pa ćeš se napokon primiti knjige ili riješiti tu hrpicu papira, koja ti se već danima gomila na radnom stolu.
Zato prestani kukati i kreni obavljati zadatke, prije nego sunce ponovno izađe.

Foto: weheartit
Tekst: index

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close