Scena

Lorenzo u suradnji s Davidom Magdićem predstavlja novi singl “Osjećam laž”

Lorenzo, glazbeni projekt kojeg u izvođačkom smislu predstavlja DJ Marko Kantolić, sveprisutni DJ u klubovima Hrvatske i regije, predstavlja najnoviji singl ‘Osjećam laž’.


Pjesmu autorski potpisuje svestrani frontmen Buđenja Darko Bakić, koji u suradnji s producentom Zvonimirom Dusperom Dusom donosi u hrvatske radijske etere dašak glazbe koja trenutno dominira na svjetskoj glazbenoj sceni.

Nakon singlova ‘Sve sam znala i prije’ i ‘Sve što pomisliš’ na i suradnje sa sjajnim pjevačicama Mijom Dimšić i Antonelom Doko došao je red i na jedno muško gostovanje – sjajni David Magdić, kantautor iz Varaždina kojeg slobodno možemo nazvati hrvatskim Johnom Mayerom, svojim je prodornim glasom i besprijekornom svirkom Darkovu i Dusperovu viziju bluesa i soula u modernom ruhu digao na još višu razinu i nema sumnje da će ‘Osjećam laž’ osvojiti radijske etere.

Singl Osjećam laž produkt je sinergije i vizije autorske strane projekta iza koje se krije Darko Bakić, produkcijske strane koju drži Zvonimir Dusper Dus i strane izvođača (pjevača i gitarista) koju sam utjelovio ja. Moderan i drugačiji sonični pristup pjesmi popraćen je duhom bluesa i soula koji dijelimo svi zajedno te sam užasno zahvalan i sretan što je moj glazbeni put započeo na ovakav način, uz ovakve divne ljude – rekao je David Magdić za kojeg će se definitvno još čuti.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close