Grad ZagrebScena

Lord of the Dance ponovno u Zagrebu

U Areni Zagreb 16. listopada nastupit će Lord of the Dance, a ovaj put gospodari plesnog podija predstavit će svoj novi šou „Opasne igre” koji prati fantastična scenografija s puno hologramskih projekcija, specijalnih svjetlosnih efekata i rasplesanih robota.


Lord of the Dance ponovo će plesati u Zagrebu, ali ovaj put svoju će bezvremensku priču koja oduševljava publiku diljem svijeta predstaviti u novom ruhu. Kraljevi irskog step plesa nastupit će 16. listopada u Areni Zagreb, gdje će prikazati svoj novi šou „Opasne igre”, priču na temu dobra i zla, o liku koji putuje kroz vrijeme u želji da pomogne gospodaru plesa u borbi protiv mračnih sila. Šou se odvija na novoj pozornici s novom koreografijom i fantastičnom scenografijom s puno hologramskih projekcija, specijalnih svjetlosnih efekata i rasplesanih robota.

Lord of the Dance najveći je plesni šou u svijetu, koji je pokrenuo irski step plesač Michael Flatley 1996. godine, od kada ruši sve rekorde gledanosti. Njihove predstave dosad su vidjeli gledatelji u više od 60 zemalja i uvijek ih iznova ostavljaju bez daha. U skupini djeluju tri postave s po dvjestotinjak plesača, koji na probe utroše 125 dana godišnje, dok ostalo vrijeme provode na putovanjima. Kako gospodare plesnog podija zagrebačka publika dobro poznaje, sigurni smo da njihov novi glazbeno-plesni spektakl mnogi očekuju s oduševljenjem.


 

Tekst: TZGZ
Foto: wikimedia commons

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close