DogađanjaVijestiTurizam

Jedinstvena gastro ponuda na Zagreb Food Festivalu na Zrinjevcu

Na zagrebački Zrinjevac 11. i 12. lipnja 2016. dolazi Zagreb Food Festival, najveći i gastronomski najbogatiji festival ulične hrane u Hrvatskoj.


Tako će nakon Varaždina i njegovih građana priliku da uživaju u nezaboravnim street delicijama imati i Zagrepčani, kojima je ovaj festival vrlo dobro poznat i koji svi ljubitelji novih gastro izazova uvijek dočekaju s pozitivnim kritikama. I ovogodišnje izdanje Zagreb Food Festivala donosi niz gastro iznenađenja, ali i vrhunskih jela kojima neće odoljeti zaljubljenici u dobru hranu i istraživači novih gastro iskušenja.

Baš kao i u svojim prijašnjim izdanjima, Zagreb Food Festival powered imat će jedinstvenu gastro ponudu. Dominirat će jela s roštilja, a interes javnosti sigurno će zaokupiti ham steak, odrezak od 700 grama koji se spravlja po posebnoj recepturi i koji je postao zaštitno jelo ovog festivala. Uz specijalitete s roštilja, za čiju je kvalitetu zadužena Mesna industrija Braća Pivac, posjetitelje će sigurno oduševiti i izbor vrhunskih njemačkih delicija koje će na Zrinjevcu ponuditi Wurst bar, ali i gyoze, spring rolice, pork bun sendviči iz azijske kuhinje, posebno osmišljeni sendviči iz Venezuele koje će spravljati Ricardo Luque te slastice Ekos Cakes koje će zaokružiti i obogatiti ovu gastro ponudu.

Ovogodišnje izdanje Zagreb Food Festivala pojačat će se i u svome kuharskom dijelu, pa će tako uz Lanu Klingor Mihić, organizatoricu festivala i nedavnu pobjednicu natjecanja Celebrity Masterchef, svoja kuharska umijeća Zagrepčanima predstaviti i pobjednica Masterchefa 2015. godine Iva Pehar, te Danijel Živković, finalist Masterchefa.


 

Komentari

Komentara


Izvor: dalje.com | Foto: wikimedia commons

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close