LifestyleIzdvojeno

Ljubici se u tjedan dana promijenio život zbog dobrih i plemenitih ljudi: “Hvala im do neba”

Tužna životna priča Ljubice, mještanke Općine Brinje koja živi sama sa svojim životinjama u selu sa svega nekoliko stanovnika, ovaj mjesec je obišla Hrvatsku.


Njezina je sudbina ganula mnoge i još su jednom gledatelji Provjerenog pokazali koliko veliki ljudi mogu biti. U samo dva tjedna Ljubica je dobila građu za krov, djetelinu za krave, cisternu za vodu, a kamera Provjerenog bila je s njom kada joj je na kućni prag stigao kombi pun hrane za životinje.

Neizmjerno zahvalna na pomoći i u šoku od svega što se događalo, Ljubica je gotovo zanijemila. Jer, priznala je potiho, na pažnju i dobrotu tijekom života nije naviknula.

“Nisam, nisam nešto mnogo očekivala, nemam pojma… Ima dobrih ljudi. Ima i drago mi je da postoje takvi plemeniti ljudi. U nekom trenutku pomisliš da ih više nema, ali ima ih, ima ih. Hvala im do neba”, zahvalna je Ljubica.

Pogledajte prilog Provjerenog!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close