LifestyleIzdvojeno

Ljubici se u tjedan dana promijenio život zbog dobrih i plemenitih ljudi: “Hvala im do neba”

Tužna životna priča Ljubice, mještanke Općine Brinje koja živi sama sa svojim životinjama u selu sa svega nekoliko stanovnika, ovaj mjesec je obišla Hrvatsku.


Njezina je sudbina ganula mnoge i još su jednom gledatelji Provjerenog pokazali koliko veliki ljudi mogu biti. U samo dva tjedna Ljubica je dobila građu za krov, djetelinu za krave, cisternu za vodu, a kamera Provjerenog bila je s njom kada joj je na kućni prag stigao kombi pun hrane za životinje.

Neizmjerno zahvalna na pomoći i u šoku od svega što se događalo, Ljubica je gotovo zanijemila. Jer, priznala je potiho, na pažnju i dobrotu tijekom života nije naviknula.

“Nisam, nisam nešto mnogo očekivala, nemam pojma… Ima dobrih ljudi. Ima i drago mi je da postoje takvi plemeniti ljudi. U nekom trenutku pomisliš da ih više nema, ali ima ih, ima ih. Hvala im do neba”, zahvalna je Ljubica.

Pogledajte prilog Provjerenog!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close