LifestyleIzdvojeno

Ljubica ima novi krov za svoje mezimice: “Svim, svim ljudima zahvaljujem, hvala im što postoje”

SRETAN KRAJ TUŽNE PRIČE

Ljubica Zarić iz Vodoteča, sela kraj Brinja, pažnju javnosti izazvala je kada je ekipa emisije “Provjereno” Nove TV napravila prilog o teškim životnim uvjetima u kojima ova 50-godišnja povratnica živi.


Bila je bez posla, sama, u kući bez tekuće vode i kupaonice, s vukovima koji joj svako malo ubiju koju kozu ili jare. Jedina joj je briga bio krov staje koji je prijetio da će se urušiti i zatrpati njezine mezimice, krave Kaću, Cvijetu i Jagodu.

Nedugo nakon prvog priloga Nove TV, to se nažalost i dogodilo. Ljubica je završila onako kako je cijelo vrijeme strahovala – pod porušenim krovom, zatrpana gredama i balama sijena zajedno sa svojim životinjama. Unatoč svemu, Ljubica ima razloga za veselje jer zahvaljujući dobrim ljudima priča ipak ima sretan kraj.

Pred urušenom stajom našao se materijal za novu. Betonski blokovi, drvene grede, a javljaju da će stići i pijesak i beton.

“Svim, svim ljudima zahvaljujem, hvala im što postoje. Od srca im zahvaljujem do neba”, izjavila je Ljubica.

Pogledajte prilog Provjerenog!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: YouTube / screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close