DogađanjaVijesti

Ljubavna “Litna balada” grupe Campanel

Ljetne ljubavi, avanture i simpatije nisu mit, već java, koje su mnogi od nas i sami doživjeli. Puno se takvih priča, nastavilo i nakon ljeta, prerastajući u više ili manje uspješne “veze”.


Upravo ta vruća ljetna zaljubljenost glavna je tema nove pjesme i video spota klapske ekipe koja već godinama spaja nespojive stilove i glazbene pravce.

Nagrađivana klapa Kampanel, predstavlja Litnju baladu, glazbenu perjanicu prepoznatljivog klapskog zvuka, acapella pjevanja i moderne pop produkcije.

Nema sumnje kako će nova skladba na prvu osvojiti srca obožavatelja i struke, a ovo ljeto zasigurno obilježiti u radijskom eteru. Ono što obilježava ovu pjesmu, prvenstveno je zarazni refren koji vas jednostavno vuče na ponovno slušanje i ples.

Klapa je jedva dočekala ljeto kako bi se predstavila s  pjesmom ‘Litnja balada’ autorice Ružane Kovač čiji je tekst uglazbio nekadašnji član Kampanela Nikola Sunjka. Pjesma je pjevna i plesna, a govori o ljetnjoj zaljubljenosti koja bi mogla prijeći i u nešto više. Uostalom, pogledajte i provjerite sami. Spot u kojem glume Antonia Trahlić, Goran Kaleb Mitch i članovi klape Kampanel režirala je Lucija Luc Babić, a sniman je na zagrebačkom Gornjem gradu, poručuje veselo društvo iz Kampanela.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close