VijestiScena

Ona je “Za ljubav stvorena” – Lusha predstavlja novu pjesmu i video spot!

Mali dio svojih mogućnosti, dočarala nam je singlovima ‘Suze crne boje’, ‘Nema grijeha u ljubavi’ i ‘Sva ova ljubav’, a sada je odlučila zabljesnuti.


Vedra, nasmijana, mlada, ali prije svega talentirana, Lusha, predstavlja novi singl i video spot ‘Za ljubav stvorena’.

Pjesma je ilustracija nečega, svima jako dobro poznatog, razmišljanja nakon ljubavnog brodoloma. Pouka se krije između stihova “Sad kad ti ne trebam, i kad hodam sama u sjeni”, a refren simulira onu borbu koja se javlja u takvim trenucima.

…Odlazim još ovu noć dok ne svane jutro
Priznajem da dio mene ostaje
Ali znam da ti nisam smjela reć’ što osjećam sad
Ma pusti ili daj posljednji znak…

Tekst, glazba i aranžman ove iznimno emotivne pjesme, djelo su Josipa Šukera iz ekipe Hit Produkcije, koji ujedno stoji i iza video spota.

Za ljubav stvorena’ nastala je doslovno preko noći, nakon jednog razgovora s Josipom. Kliknuli smo iste sekunde, a vrlo brzo nastala je zajednička vizija. Već par sati poslije tog razgovora, nazvao me i otpjevušio mi refren, a sljedeći dan, dočekao me i mail s kompletnom demo snimkom te predloškom za aranžman. Ipak kad se s nekim pogodiš jednostavno odmah kreneš u realizaciju i ne propuštaš priliku. Tijekom produkcije, u studiju Hit Recordsa, čuo nas je i Miroslav Rus, koji je nesebično sa nekoliko odličnih ideja, ‘začinio’ cijelu priču, istaknula je Lusha.

Romantikom nabijenu pjesmu, ekipa je uspjela prenijeti i na video spot, koji je sniman je u noćnim satima, na pustim zagrebačkim ulicama, ali i predivnom Gornjem gradu.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close