Film i TVVijesti

LJUBAV JE NA SELU Nema tog jela koje lički farmer ne zna pripremiti!

Žene obožavaju u kuhinji vidjeti muškarca koji vješto barata kuhinjskim alatom i sa strašću priprema ukusni objed za odabranicu svoga srca, tj. nju. Kako je marljivi farmer iz ličkog mjesta Krasna školovani kuhar s iskustvom i sva jela zna pripremiti točno kako treba, u startu kod ljepšeg spola „bolje prolazi“, piše RTL.


Dvadesetčetverogodišnji farmer Matej Marenić iz mjesta Krasna završio je srednju školu za kuhara i radio u restoranu tri godine, uz školovanje i dugogodišnju praksu, pogoduje mu i što on istinski voli kuhati pa svaki dan nakon vođenja kafića obavezno pripremi neku deliciju.

Kaže kako ne postoji jelo koje ne bi znao pripremiti. Komplimente uvijek dobije za gulaš od divljači, kruh koji sam zamijesi i kolače koje također rado priprema. A on najviše voli jesti teleće medaljone u umaku od vrganja.

Više o Mateju čitajte OVDJE

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close