Lifestyle

Ljubav je na selu: Lički farmer i frizer dobio je hrpu pisama!

Inspirativno je jučer bilo na imanju Marija Brajkovića, farmera kojeg ćemo sigurno gledati u novoj sezoni Ljubav je na selu. Lički frizer očito se jako svidio Hrvaticama, jer na njegovu je adresu došlo stvarno puno pisama


Raj na Zemlji. Tako se može opisati lička priroda kod Otočca. Gacka žubori, ptice pjevaju, a životinje na farmi čekaju gazdu. Samo, gdje je on? Pa, na radnom mjestu. Ali ne na imanju s vilama, već u – frizerskom salonu s peglom za kosu u rukama. Trebalo je Ličanima vremena da se naviknu na taj prizor.

“U početku su ljudi mislili da su muški frizeri u većim gradovima i sve, al s vremenom su se prilagodili jer kažu da su muškarci ipak bolji frizeri”, rekao je Mario Brajković.

I sad Mario preko gledateljima omijene emisije Ljubav je na selu traži ženu, jer salon na kraju ipak nije najbolje mjesto za to.

Pročitajte više na vijesti.rtl.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot rtl

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close