DogađanjaVijesti

“Ljubav” je novi singl Igora Delača!

„Ljubav“ je naziv novog singla kojim Igor Delač nastavlja svoju „Trilogiju o ljubavi“. Pjesmu potpisuje autorsko-producentski tim „Hit Factory“ (Miroslav i Ivan Zečić), dok je za aranžman i produkciju zaslužan Ivan Zečić.


Za Igora su skladali još jednu modernu pjesmu snažne melodije koja će premijerno biti izvedena na Aurea festu popularne glazbe u Požegi ovog vikenda. Upravo je ovaj dvojac zaslužan i za prethodni Igorov hit „Budan“ koji se i nakon 22 tjedna nalazi među deset najemitiranijih domaćih singlova. Pjesma “Ljubav” predstavlja drugi dio Igorove „Trilogije o ljubavi“ koju čine tri pjesme povezane pričom, tekstom i glazbom. Sâm kraj pjesme „Budan“ ujedno otkriva i početak pjesme „Ljubav“. Na isti način kraj pjesme „Ljubav“otkriva početak pjesme „Istina u tami“ čija se objava očekuje krajem godine.

Ljubav je vječna inspiracija i nepresušna tema većine pjesama pa tako i mojih. Gdje ima ljubavi uvijek ima i malo ljubomore i od toga je teško pobjeći. Iz tog razloga ljubav ponekad boli. No, možete li zamisliti svijet bez ljubavi? Ja ne mogu i uvijek su mi na pameti Beatlesi i njihova „All You Need Is Love“. Ljubav je sila koja pokreće svijet, objasnio je Igor Delač.

Spot za pjesmu „Ljubav“ sniman je na više lokacija u Osijeku te većim dijelom predstavlja homage Igorovim domaćim glazbenim uzorima, a to su: Dado Topić, Kićo Slabinac, Dino Dvornik i nedavno preminuli Oliver Dragojević. U spotu se uz Igora pojavljuje i osječka glumica Ivana Soldo Čabraja čije su atraktivne slike sa snimanja dodatno povećale interes za spot. Premijerno ga možete vidjeti u ponedjeljak, 3. rujna u 19 h na CMC televiziji.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close