Showbiz

“Ljubav je na selu” stiže u Liku: Rasema se vraća, ali ovaj put ona bira!

NOVA SEZONA

Omiljena RTL-ova emisija Ljubav je na selu trinaesti će put spajati usamljena srca farmera diljem Lijepe Naše.


Deset farmera i jedna farmerica osebujnih karaktera otvorit će vrata svojih imanja i otkriti tajne, snove i životne planove ne bi li netko u njima prepoznao srodnu dušu i poslao im pismo. Svaki od njih poseban je na svoj način te krije zanimljiva iskustva, neobične hobije, tragične životne ispovijesti i romantične priče, a svima je zajedničko jedno – nedostaje im osoba s kojom bi podijelili sve uspone i padove te proveli ostatak života.

I u novoj sezoni farmeri dolaze iz svih krajeva Hrvatske, a na ljubavnoj karti koju će ekipa Ljubav je na selu ove sezone proputovati naći će se mjesta poput Strizivojne, Brštanova, Strizivojne…

Među kandidatima koji traže svoju srodnu dušu nalazi se 65-godišnja Rasema Vladetić iz Donjeg Lapca. Gledatelji su Rasemu upoznali u jubilarnoj 10. sezoni emisije kad je boravila na imanju farmera Marka Skelina. Iako je na kraju sezone postala Markova odabranica, njihova je veza pukla samo nekoliko mjeseci nakon završetka showa, pa se sada želi okušati kao farmerica.

Ima malu kuću u Lici koju je sama izgradila, a većinu vremena provodi brinući se o svom vrtu, voćnjaku i pilićima. Kaže da joj je dosta samoće i da bi njezin savršen partner bio netko tko bi je samo zagrlio na kraju dana. Vjeruje da žena treba biti jaka i brinuti se za domaćinstvo i obitelj. Izvrsna je kuharica, a svog bi budućeg odabranika pokušala osvojiti pitama i burekom.

Prva epizoda 13. sezone ‘Ljubav je na selu’ u kojoj će se gledateljima predstaviti 11 novih farmera na rasporedu je u nedjelju, 28. lipnja od 20 sati na RTL-u.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close