VijestiLifestyleTurizam

LJETO U RAKOVICI: Čak šest turističkih događanja u Plitvičkim dolinama!

Brojna ljetna događanja u turističkoj sezoni ponajviše se zbivaju na Jadranu, ali postoje i dobri primjeri organizacije programa i turističkog sadržaja u unutrašnjosti.

Turistička zajednica Općine Rakovica ovog ljeta organizira događanje pod nazivom Ljeto u Rakovici (Rakovica Summer). Kroz šest dana tokom srpnja i kolovoza turistima i građanima ponuditi će sve što brend Plitvičkih dolina nudi. Od večeri sira, meda i lavande, sportskih natjecanja, viteških večeri sve do tradicionalne proslave blagdana sv. Jelene.

Rakovica - HTZ v.2

22. srpnja sve počinje s Eko etno tržnicom na Eko etno marketu Grabovac. Na večeri sira, meda, lavande i vina održati će se izložba slika, a turiste će zabavljati i glazba uživo. Sličan događaj održati će se i tjedan dana kasnije, 29. srpnja.

Dan Općine Rakovica obilježava se 05. kolovoza, a povodom te proslave program se sastoji od sportskih natjecanja i glazbenog dijela.

Stari Grad Drežnik s pogledom na Plitvičke doline oživjeti će na jedan dan organizacijom viteških igara 13. kolovoza. Održati će se i zabavna viteška večer istog dana.

18. i 19. kolovoza obilježava se blagdan sv. Jelene. Poznati rakovički blagdan koji uvijek okuplja nekoliko tisuća posjetitelja na samom vrhuncu sezone zaključiti će Ljeto u RakoviciDođite na ovaj uzbudljiv program i posjetite Plitvičke doline!

 

capture-20160714-091443

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close