ScenaTurizam

LJETO FOLKLORA 2019 – bogatstvo pjesme i plesa u Nacionalnom parku Plitvička jezera!

Ljetne mjesece u Općini Plitvička Jezera i ove godine će obilježiti mnogobrojni nastupi KUD-ova ovog kraja.


Ljeto folklora u Nacionalnom parku Plitvička jezera već je počelo, traje sve do 14. rujna, a održava se s ciljem promocije ljepote i raznolikosti kulturne baštine Like i Korduna.

Pokrovitelji ove tradicionalne manifestacije su Nacionalni park Plitvička jezera, Turistička zajednica Općine Plitvička Jezera i Turistička zajednica Općine Rakovica.

Bogatstvo pjesme i plesa će domaćim gostima, ali i turistima iz svih dijelova svijeta, pokazati čak 13 kulturno umjetničkih društava sa šireg područja Plitvičkih jezera: KUD Korana Slunj, KUD Izvor Rakovica, KUD Gacka, KUD Lipa Sinac, KUD Lađevčani, KUD Dangubice Kuterevo, HKUD Korenica, KUD Sv. Mihovil, KUD Široka Kula, ZUK Korana Zagreb, Zavičajno društvo Sinac Zagreb, KUD Perušić i KUD Graničar Cvitović.

Svako od nabrojanih društava ima po četiri nastupa, koja će se tijekom ljeta održati na 4 lokacije: Bistro Kozjačka draga, Auto kamp Korana, Kamp i restoran Borje te Ulaz I u Nacionalni park Plitvička jezera.

Posjetite lokacije prema rasporedu i uživajte u ljetu folklora u Nacionalnom parku Plitvička jezera!

Više informacija o Folklornom ljetu 2019 pronađite na web stranici Discover Plitvice i društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i Twitteru, a program manifestacije pogledajte na priloženom plakatu.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: TZ Općine Plitvička Jezera

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close