Scena

Ljetnu video razglednicu šalju jedinstveni Mixed up Mary!

Kada ste posljednji put poslali razglednicu? I članovi benda Mixed up Mary shvatili su da su po tom pitanju opasno zakazali, pa su odlučili poslati video razglednicu svijetu jer adrese više nitko ne pamti. Kako njihove pjesme nastaju kao skup prikupljenih osjetilnih impulsa, dali su sve od sebe da ih ovoga ljeta prikupe, a neke od njih zabilježili su u ovoj video razglednici.


Njihov aktualni singl “Ljetna”, u čijim taktovim uživate gledajući razglednicu, je upravo tako i nastao – u Kuzminoj vali u Tribunju. Ova se razglednica ne pretvara da je nešto drugo, već prikazuje upravo to – ljeto i sve što ono nosi. U glavnoj ulozi ljetne video razglednice našla se pjevačica, autorica i suosnivačica benda Ana Lovrenčić, dok je sve kamerom zabilježio i složio njezin suprug, basist i suosnivač benda Konrad Lovrenčić.
Singl “Ljetna” je lepršava bossa nova, napisana upravo u jednoj čarobnoj uvali, a pjeva o ljetu i ljetnim ljubavima koje ćemo kasnije rado prizivati raznim osjetilnim impulsima, našim privatnim “Proustovim kolačićima”. Tekst i glazbu pjesme potpisuje Ana Lovrenčić, dok su za aranžman pjesme zaslužni svi članovi benda Mixed up Mary. “Ljetna” je snimana u studiju Element, iza čijeg miksa stoji dobro znani dizajner zvuka Ante Zvonimir Stamać, a za mastering je zaslužan Igor Malečić iz Meisterwerk Productionsa.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close