GlazbaVijesti

Ljetni valcer koji odvodi na romantične, pariške ulice i Azurnu obalu

NOVA, LJETNA PJESMA IZ RADIONICE JOB

Kantautorica Job, pravim imenom Jelena Oberman, ima novu pjesmu pod nazivom „Morska“.


To je jedna nježna, ljetna pjesma koja će svojim zvukom slušatelja odvesti na pariške ulice i Azurnu obalu. U ritmu valcera, idealna je za ples na nekoj terasi, ali i za slušanje u autu do mora jer taman odgovara uz ležernu, ugodnu, sporu vožnju.

„Ne očekujem da će pjesma privući mlađu publiku. Mislim da oni nisu navikli na takav zvuk. Ova pjesma je za nešto starije, ali i romantične duše“, kaže Job.

Pjesma je u potpunosti produkt kućne radinosti. Snimljena je, miksana i masterirana u malom, kućnom studiju. Sve, od teksta, glazbe, aranžmana, odsviranih instrumenata i svih otpjevanih dionica, kao i kompletnu produkciju potpisuje Jelena Oberman. Iza nje stoji 11 godina klasičnog glazbenog obrazovanja i završen prvi semestar produkcije na jednom zagrebačkom visokom učilištu za glazbenu produkciju.

Video je također sama montirala od isječaka vrhunskih, stranih profesionalaca Taryn Elliott, cottonbro i Treedeo Footage dostupnih na stocku.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close