VijestiScena

Ljetni dance ritam Meri Andraković

Nakon što je s prošlim hitom “To je ta ljubav” završila na HR Top 40 listi, mlada Belišćanka Meri Andraković predstavlja novu pjesmu “Za malo ljubavi” s kojom će se predstaviti na CMC festivalu Vodice 2019 powered by Calzedonia.


Boris Đurđević, jedan od najboljih hrvatskih producenata i ovoga puta potpisuje glazbu, tekst i aranžman te nas odvodi u nešto urbanije područje. Na kvalitetan dance ritam lijepo se uklopio simpatičan i snažan vokal Meri Andraković. Pjesma poziva na ples i vrišti za radijskim postajama, stoga možemo reći da je u pitanju novi potencijalni hit.

Ljeto ove godine ponovno će obilježiti CMC festival Vodice 2019 powered by Calzedonia, a festival će sigurno obilježiti i nastup Meri Andraković.

“Velika mi je čast što imam priliku nastupiti na CMC festivalu, jednom od vodećih regionalnih festivala domaće glazbe. Još kao djevojčica pratila sam festival te sanjala da ću nastupiti na velikoj pozornici. San se ostvario, a na pozornici će mi se pridružiti i drage prijateljice i plesačice iz Plesnog studija Illusion iz Osijeka, a koje su sudjelovale u prethodna tri spota. Radujem se nastupu i nadam se da ćemo ispuniti sva očekivanja”, rekla je Meri.

Ovo će biti njezin prvi nastup na velikoj vodičkoj pozornici, a s obzirom na njezine pjevačke i plesačke sposobnosti, te najavljenu popratnu koreografiju, lako bi mogao biti i jedan od najupečatljivijih nastupa. Ljeto se bliži, ljeto se slavi u Vodicama, a ljetna playlista ove godine neće moći proći bez pjesme “Za malo ljubavi” Meri Andraković. Video spot i ovoga puta režirao je Josip Grizbaher.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Ana Alšić

Povezane objave

Back to top button
Close