Scena

Ljetne glazbene igre u Dubrovniku

Nakon Dubrovačkih ljetnih igara i Igre prijestolja, s punim pravom možemo reći da Dubrovnik dobiva i glazbene igre. Ovoga ljeta dubrovački će Lazareti zaživjeti punim plućima i plesati do jutra, uz mnoštvo događanja. No, jedan program zaslužuje posebnu pozornost.


Bon ton, suvremeni butik i galerija, po prvi puta, Hrvatskoj predstavlja i dovodi Watergate, jednu od vodećih i najuređenijih institucija suvremene glazbe iz Berlina, koja u Lazarete dovodi neka od najvećih imena svjetske elektronske glazbene scene

Watergate produkcija dolazi u Adria regiju s ciljem da donese vrhunsku zabavu u Dubrovnik, baziranu na berlinškoj plesnoj kulturi, plesu do zore i slobodi bivanja. Ako ste sretnici koji borave u Dubrovniku 29. srpnja i 05. i 12. kolovoza, svjedočit ćete iznimnom audiovizualnom iskustvu. Prije nego nastavite molimo vas da pojačate zvučnike, te kliknete na audio-vizualnu podlogu kako biste doživjeli dio onoga što Vas čeka na ‘dubrovačkim glazbenim igrama’.

Na eventu Watergate goes Croatia No 1 koji će se održati 29. srpnja, nastupit će Ellen Allien, koja je s etiketom BPitch Control postala jedna od ključnih figura berlinške elektronske scene. Osim nje, svirat će Watergate starosjedioci Sebo K., Marco Resmann, Matthias Meyer i Jimi Jules koji su osvojili mnoga srca i fanove u Watergateu.

Bon bon event koji će se održati 05. kolovoza, može se sa sigurnošću nazvati ‘Lady’s night’. Uz Nadju Božić koja predstavlja domaće snage, stiže i gošća iz Beograda, Tijana T koja se može pohvaliti svirkom u Panorama Baru (Berlin), te Eva Be, bivša članica Jazzanova i Sonarkollektiv DJ timova. No, zvijezda večeri je svakako Kim Ann Foxman (Firehouse Records) koja nam dolazi iz New Yorka. Kim je bivša članica Hercules and Love affaira, a u posljednje je vrijeme uspjela postaviti NYC ponovno na plesnu mapu svojim sirovim pristupom elektronskoj glazbi.

Treći rejv, Watergate goes Croatia No 2, ostavljen je za veliko finale 12. kolovoza, a koji će biti sukus najbolje glazbe koja je nastala pod okriljem Watergate Recordsa u 2015. godini. Tiefschwarz feat. Khan i Ruede Hagelstein izvođači su s friško objavljenim albumima koji uspjeh na međunarodnoj sceni duguju upravo Berlinu i rezidenciju u Watergateu.

Drugi plesni podij na plaži uz obalu Komarde, tijekom svih događanja će svojim zvukovima uveseljavati Felver i Jogarde, te Enco Kern. Produkcijski tim bon tona i Watergatea obećava vam pravu glazbenu poslasticu, vrhunski zvuk, te nezaboravno adriatik vizualno iskustvo.

Karte su u pretprodaji putem online sustava Entrio, Resident Advisor i AgentCASH, te ekskluzivno u zagrebačkom bon tonu, po cijeni od 150,00 kuna. Na dan događanja, ulaznice su dostupne na ulazu po cijeni 230,00 kuna.


 

Tekst: tportal

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close