VijestiScena

Sve je ljepše udvoje, poslušajte novu pjesmu Jakova Mađarića “Kišobran”!

Nakon što je pjevao “Ljubavi sam žedan ostao”, mladić koji oduševljava, Jakov Mađarić, odlučno je stao ispod “Kišobrana” za dvoje.


Riječ je novoj pjesmi, kojom Jakov nastavlja suradnju s autorskim timom Kristijan Rahimovski i Filip Gjud, čija glazba jednostavno ‘odiše’ zvukom svjetske produkcije.

“Kišobran” je nekome predmet koji čuva od kiše, drugome nešto u prenesenom značenju, ali za mene je emotivni, pjevački i umjetnički zalogaj.

Novi singl predstavlja i donosi jednostavnu poruku ženskog srca okrunjenu muškim, emotivnim vokalom jer taj „kišobran“ koji je štiti i predstavlja čvrst zaklon, ipak je lako „poderiv“, baš kao i srce koje snažno voli. Bez obzira na koliko dijelova je rastrgan, oči trebaju biti širom otvorene jer uvijek postoji netko u prikrajku tko će na ovaj ili onaj način zaliječiti ili popraviti uništeno. Čak i ona najtužnija i najhladnija kiša može biti lijepša ako ste u dvoje ispod kišobrana!, poručio je Jakov.

Ljubavnu priču nove pjesme prati i video spot osmišljen u suradnji s ekipom iz Cinematic Produkcije Osijek, a sniman je na lokacijama Slavonije odnosno slavonske “prašume” –  Marijanski Ivanovci i Kunišinci.

U spotu možete vidjeti naftna klatila koja upotpunjuju priču i daju američki štih. Priča video spota je osmišljena kao bijeg od stvarnosti, skrivanje od nove ljubavi, svakidašnjice i svega što odvraća pažnju s onog važnog.

Glavnu žensku ulogu utjelovila je mlada akademska glumica iz Osijeka Tena Milić, koja je svojom profesionalnošću upotpunila emotivnu stranu – kako pjesme, tako i spota. Savršeno se snašla na terenu koji nije nimalo sličan kazališnom i koji nije skrivao divlje životinje, kao ni rojeve komaraca, koji su cijeloj ekipi stvarali probleme.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close