Lifestyle

Ljepotica ličkih korijena okrunila se titulom za miss

Laureatkinja Iva je iz Svete Klare, studentica je i radi u marketinškoj agenciji i dječjoj igraonici, a postala je miss u konkurenciji 13 ljepotica. Nisu se predstavljale u kupaćim kostimima. Pobjednica će nastupiti na izboru Miss Hrvatske u lipnju u Crikvenici


Nova miss Zagreba i Zagrebačke županije je Iva Butorac iz Svete Klare. Studenticu treće godine Učiteljskog fakulteta, koja radi u marketinškoj agenciji i dječjoj igraonici i ima 21 godinu žiri je izabrao kao najljepšu između još 12 ljepotica. Prva pratilja postala je Katarina Ćavar, a druga Iris Volf.

11158043_10153282183179791_707566675_n (1)
Tihana Štimac i Iva Butorac

 

Iva Butorac tako će zagrebačke boje braniti u finalu izbora Miss Hrvatske u lipnju u Crikvenici. Inače, prvi put se izbor za miss Zagreba i županije, nazvan Noć zagrebačke ljepote, održao na drugačiji način, odnosno organizatorice Natali Križan i Danijela Gašparović željele su u sklopu izbora probuditi stari zagrebački štih, a usto osvijestiti snagu žene.

Primjerice, finalistice nisu tijekom izbora, koji je bio u Laubi, pred publiku izlazile u kupaćim kostimima već majicama s licitarskim srcem.


 

Tekst: Večernji list
Foto: stilueta.net


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close