ModaIzdvojeno

Ljepotica iz Perušića među finalisticama za Miss Universe

Još je samo deset dana preostalo do velikog finala najprestižnijeg izbora ljepote u Hrvatskoj – Miss Universe Hrvatske.


Finalna večer održat će se pod pokroviteljstvom gradonačelnika Milana Bandića 13.ožujka 2020. u Zagrebu, a među 19 odabranih djevojaka koje se bore za titulu najljepše je i devetnaestogodišnja Andrea Erjavec iz Perušića, studentica Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Andrea ne odustaje lako od zacrtanih ciljeva i svaki poraz smatra kao novu lekciju. Voli provoditi vrijeme u prirodi u šetnji ili na rolama, kao i s prijateljima i obitelji. U osnovnoj školi je trenirala košarku, a upisala je i glazbenu školu gdje je učila svirati harmoniku, navedeno je na Facebook stranici Miss Universe.

Finalnu večer građani će moći pratiti u direktnom prijenosu na Hrvatskoj radio televiziji.

Djevojka koja pobijedi na izboru Miss Universe Hrvatske predstavljat će Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote Miss Universe. Pobjednicu očekuje i puno vrijednih nagrada, od kojih je jedna od najvećih stipendija za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 eura.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Miss Universe Croatia / Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close