Scena

Live izdanje: Klapa Kampanel i gosti

Klapa Kampanel za svoju vjernu publiku, ali i oni koji će to tek postati pripremila je jedno posebno glazbeno iznenađenje…


Riječ je o live izdanju ‘Klapa Kampanel i gosti’ u izdanju HIT Recordsa, s koncerta za pamćenje u dvorani GOC u Čakovcu. Na spomenutom koncertu tražila se ulaznica više, a oni koji su bili te večeri s klapom Kampanel, imali su prilike čuti najljepše pjesme u izvedbi jedne od najuspješnijih klapa.

Te čarobne večeri uz klapu Kampanel kao gosti na koncertu zapjevali su Neno Belan, Hari Rončević, Luka Nižetić, a sve uz pratnju gudačkog kvarteta.

“Ovo izdanje je na neki način presjek rada klape Kampanel, od našeg posljednjeg live izdanja iz 2008. godine. Sve ono što njegujemo na svojim nastupima, autentičan zvuk, sve to smo prenijeli na ovaj live album. Velika nam je čast da smo ugostili naše drage prijatelje Nenu Belana, Harija Rončevića, Luku Nižetića s kojima imamo dugogodišnju uspješnu suradnju.
Na neki način malo smo i pomaknuli granice, kada je glazba u pitanju, gdje se izvrsno uklopio gudački kvartet, a naš dragi Davor Marko Krnjak napravio je aranžmane za kvartet. Veliko hvala prekrasnoj publici u Čakovcu na nezaboravnoj večeri! Izlaskom ovog live albuma sada svi imaju prilike uživati u jednom od naših najuspješnijih koncerata.”, rekli su dečki iz klape Kampanel

‘Sveta zemlja Dalmacija’, Oceani ljubavi’, ‘Proljeće’, ‘Jugo’, ‘Kampanel moje ljubavi’, ‘Kad bi se moga rodit’, ‘Aj ća, volin te’, ‘Moja jube lipi cvite moj’ samo su neke od pjesama uz koje će ljeto trajati duže.

Live album ‘Klapa Kampanel i gosti’ u izdanju HIT Recordsa potražite od 10.09. u prodavaonicama dm-a, te svim boljim prodavaonicama nosača zvuka!


Tekst: večernji hr

Slika: youtube com

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close