LifestyleTurizam

LISTOPAD u najavi Turističke zajednice Plitvička jezera: Dan planinarskog društva i Obiteljski tjedan!

Turistička zajednica općine Plitvička jezera poziva na događaje u listopadu


Listopad obilježava početak jeseni, a plitvički kraj i u ovom dijelu sezone ima što ponuditi brojnim gostima. Turistička zajednica općine Plitvička jezera na čelu s gđom. Majom Šikić u listopadu poziva na dva važna događanja. Održati će se Dan planinarskog društva “Mrsinj” u Korenici i Obiteljski tjedan u NP Plitvička jezera.

Dan Planinarskog društva “Mrsinj”

Planinarenje na Mrsinj Grad i Golu Plješivicu povodom Dana Planinarskog društva je u nedjelju, 11.10.2015. Okupljanje planinara je kod restorana “Marina” u Korenici, u 9.30 polazi se na planinarske ture iz Korenice prema Goloj Plješivici te iz Korenice na Grad Mrsinj. U 15.00h sve goste čeka ručak. Više informacija o ovom događaju možete dobiti na Facebook stranici organizatora PD Mrsinj Korenica OVDJE ili na kontakt mobitele: 0995141105, 0915674329. Prijave traju do 09.10.2015.

Obiteljski tjedan u NP Plitvička jezera

Nacionalnim Parkom proglašen je davne 1949. godine, u popis svjetske prirodne baštine uvršten je 1979. godine. Svjetskog ugled i glasa zbog fenomena sedre i 16 jezera. Sve je to Nacionalni park Plitvička jezera. Treću godinu zaredom organizira se Obiteljski tjedan, ponuda  koja uključuje promotivnu cijenu ulaznice u nacionalni park i posebnu ponudu menija po promotivnim cijenama.

Svaka obitelj u vremenu od 24.10-31.10.2015. moći će kupiti ulaznicu po promotivnoj cijeni od 25,00 kn po osobi (odrasli i djeca starija od 7 godina). Cijena ulaznice, ovisno o odabranom programu razgleda i vremenskim uvjetima u parku, uključuje vožnju panoramskim vlakom i elektrobrodom te osiguranje posjetitelja. Djeca starosti do 7 godina imaju besplatan ulaz u nacionalni park. Tijekom trajanja obiteljskog tjedna, subotom i nedjeljom, organizirani su i nastupi kulturno-umjetničkih društava koja će predstaviti ličku tradiciju i kulturno naslijeđe plitvičkoga kraja. Više informacija o Obiteljskom tjednu pronađite na web stranici NP Plitvička jezera OVDJE.

Turistička zajednica općine Plitvička jezera poziva sve zainteresirane na događanja u listopadu, na posjetu i uživanje u ljepotama plitvičkog kraja!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_4380 Bilo Prašume-1


Tekst: sponzorirano

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close