Sport

Lino Červar vraća se na klupu Kauboja!

Lino Červar vraća se na klupu Kauboja! Dogovorio je sve s alfom i omegom hrvatskog rukometa Zoranom Gopcem i čeka se samo službena potvrda HRS-a, piše 24sata.hr.


Ima još nekoliko stvari koje se moraju korektno završiti i kroz vrlo kratko ćemo vas obavijestiti o svemu. Nadam se da ćemo se naći u sljedećih desetak dana i da ćemo tada imati novog izbornika. To je sve što se može reći. Nigdje ne zapinje već gospodin Červar ima korektan odnos prema poslodavcu i institucijama za koje radi”, rekao je Zoran Gobac nakon sastanka, prenijela je stranica HRS-a, a Lino dodao: “Slažem se sa svime što je rekao Gobac”.

Ukratko, na relaciji HRS – Lino Červar sve je dogovoreno i sada još samo preostaje da Lino riješi raskid s Makedonijom i Metalurgom i preuzme svoje staro mjesto.

Više na 24sata.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close