Ličko-senjska županijaKultura

LIKART6 Godišnja izložba članova LU “Lika” u virtualnom izdanju!

17 AUTORA

Likovna udruga Lika šestu godinu, sada već tradicionalno u prosincu, organizira skupnu izložbu svojih članova. Izložba predstavlja presjek radova članova u proteklom razdoblju.


S radošću vas pozivaju da zavirite u prvo virtualno izdanje LikArt6 izložbe te se odmaknete od ove tmurne svakodnevice. Na trenutak zakoračite u neki malo ljepši svijet kroz 48 djela nastala radom 17 autora.
Online izložbu možete pogledati na web stranicama Likovne udruge Lika, a također su pripremili i on-line katalog izložbe koji možete prolistati i informirati se pobliže o autorima i izložbi na poveznici.
Likovna udruga osnovna je 2013.g. te nas izuzetno veseli mogućnost da se po šesti put predstavimo gospićkoj publici. Naši članovi, iako ne dolaze svi iz Gospića, imaju neku zajedničku poveznicu sa Gospićem i Likom”, kažu u Udruzi.
Na LikArt 6 predstavit će se svojim radovima sljedeći članovi:
Jadranka Baburić Štimac,
Marija Božić,
Željko Breka,
Nikica Jelić,
Vita Kravchenia – Naglich,
Veljko Lazić,
Martha Miletić,
Dražen Mileusnić,
Dijana Mlinarić,
Mirjana Modrušan,
Vatroslav Orešković – Beća,
Manda Pleša,
Katarina Rast,
Ana Starčević,
Blanka Šuper,
Saša Živković
Kristina Šimon Starčević

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close