VijestiLifestyle

LikaClubbing.eu pokreće profil na Instagramu!

Instagram je danas vrlo popularna aplikacija koja korisnicima omogućuje praćenje informacija kroz slike. Napredak rada naše redakcije zahtjeva aktivno sudjelovanje na većem broju društvenih mreža tako da smo odlučili pokrenuti profil na Instagramu.


Redakcija_Lika je ime pod kojim možete pronaći “behind the scene” informacije i događaje portala likaclubbing.eu. Želimo vam pokazati koliko smo posvećeni poslu i koliko volimo to što radimo. Složna ekipa koja se krije iza imena Lika Clubbing pokazat će vam kako izgleda obavljanje posla i koliko truda ulažemo da bi portal uspješno funkcionirao. Slika govori 1000 riječi i smatramo da bi profil na Instagramu najbolje mogao prikazati kako se grupa Ličana slaže kad je u pitanju timski rad koji zahtjeva 24-satnu prisutnost.

Očekujte zabavne fotografije novinara portala, korisne informacije, nevjerojatne lokacije s kojih izvještavamo i slikovit prikaz rada grupe Ličana. Želimo vas uvesti u redakciju kako bismo vam pokazali što je sve moguće kada se skupi grupa mladih, perspektivnih i ambicioznih ljudi.

Iznimno smo zadovoljni našim napretkom, a to ne bismo uspjeli bez naše publike koju neizmjerno cijenimo. Želimo svima zahvaliti što nas pratite i čitate. Obećavamo da ćemo se i dalje još više truditi kako bismo opravdali vaše povjerenje.

Folllow link: Redakcija_Lika – brdo informacija!


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close