Tech

LIKACLUB U LISTOPADU OBORIO REKORD ČITANOSTI Slavimo najbolji rezultat portala u povijesti!

Protekli mjesec statistički je najbolji u povijesti mjerenja čitanosti portala LIKACLUB


Mjesec listopad 2019. ostati će zabilježen kao najuspješniji po Google Analytics statistici mjerenja praćenja web stranica. Naime, dosadašnji rekord od 63 761 jedinstvenih korisnika iz studenog 2018. godine, oboren je i u listopadu 2019. posjetilo nas je ukupno 85 812 jedinstvenih korisnika. Osim toga, zabilježili smo i 144 514 pregleda stranica na portalu, a najčitaniji dan bio je 16. listopada s 13 785 čitatelja. Rekord broja čitatelja oboren je za 25%, a rekord pregleda za 26%.

Odnos broja stanovnika Ličko-senjske županije, i naših čitatelja, u omjeru je 1:2

Po procjenama Državnog zavoda za statistiku, Ličko-senjska županija ove godine ima manje od 45 000 stanovnika. Kad rezultat čitanosti portala LIKACLUB, stavimo u taj kontekst, a i kad se napomene da svih 45 000 stanovnika ne koristi Internet i nisu dostupni korisnici online medija, naš rezultat govori mnogo više. Imamo najmanje dvostruko bolji rezultat od broja stanovnika, što znači da nas redovito prate čitatelji iz drugih regija poput zagrebačke, riječke, zadarske i splitske, a ne treba zaboraviti niti Slavoniju i inozemstvo.

Najčitanije zemlje – Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Njemačka

74% čitatelja portala LIKACLUB dolazi iz Hrvatske, a slijede ju Bosna i Hercegovina i Njemačka s 5%, a značajniju posjetu bilježimo i iz Srbije, Slovenije, Sjedinjenih Američkih Država i Austrije. To je u skladu s velikim migracijama s područja naše regije, pri čemu nas i dalje prate čitatelji iz Njemačke, Slovenije i Austrije.

Dnevna posjeta portala u novim okolnostima kreće se između tri i pet tisuća korisnika dnevno, što će se vjerujemo i nastaviti povećavati. Čitateljice i čitatelji, hvala što nas čitate i pratite bitne stvari koje donosimo!

Svoje priče šaljite nam na mailove [email protected] i [email protected] i tako sudjelujte u kreiranju sadržaja portala!

Redakcija portala LIKACLUB.eu 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Ilustracija

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close