Vijesti

LIKACLUB LJETO – što smo radili ovog ljeta 2018.?

Redakcija portala LIKACLUB tijekom cijelog ljeta nije imala odmora, te se potrudila spremna dočekati jesen. Naš tim napravio je pomake na nekoliko različitih područja uključujući primarno kvalitetu sadržaja, a vjerujemo da ste većinu toga i sami primjetili.

Radili smo na nekoliko nadogradnji, od kojih ćemo vam istaknuti sljedeće:

  1. Portal radi mnogo brže i efikasnije – prebačen na novi server, sada smo brži nego ikad, linkovi i fotografije otvaraju se vrlo brzo i nadamo se da vam je korisničko iskustvo kvalitetno!
  2. Klub Svih Događanja sve veći – mjesečno bilježi preko 50 događanja kroz 5 županija, interes je sve veći  (link)
  3. Serijal Tjedan destinacija – upravo traje 13. tjedan zaredom, statistički je najčitanija vrsta članaka na portalu u ljetu 2018. i bilježi najveći rast novih korisnika
  4. Facebook, Instagram i Twitter bilježe rast praćenja – od strane pratitelja tijekom cijelog ljeta bilježimo povećan rast, najviše je rastao Twitter (za čak 400%), zatim Instagram (za 10%), te Facebook (5%)
  5. Nove priče iz ličkih života pomoću vanjskih suradnika portala – autorske životne priče o Ličanima i Ličankama kroz povijest postaju dio svakodnevnice na portalu

Ovo je bilo kratko i jasno od nas, komentirajte naš rad, pišite nam što želite bolje, a što drugačije. Kontaktirati nas možete na mail [email protected] ili putem društenih mreža. Uživajte u pomaknutim granicama ličkog medija!


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close