VijestiLifestyle

Lika u novom videu Gorana Šafareka: “Zemlja krških polja, rijeka i planina…”

Područje Like jedan je od najzanimljivijih dijelova Hrvatske. Na relativno malenom geografskom području ovdje ćete pronaći visoke planine i prostrane doline, vijugave rijeke i guste šume koje se ogledaju u dubokim jezerima.


Poznati hrvatski biolog, istraživač, fotograf i snimatelj Goran Šafarek objavio je impresivni videozapis koji prikazuje svu raznolikost i ljepote Like iz – ptičje perspektive.

Kroz šest minuta videa nižu se, između ostalog, prekrasni prizori divljih konja na Zavižanu, Kosinjske doline, Krbavskog polja, Velebita, starog grada Sokolca i doline rijeke Gacke.

Predivna Lika, visoravan između Gorskog kotara, Bosne i Dalmacije, odijeljena od mora moćnim Velebitom. Zemlja krških polja, rijeka i planina, napisao je Šafarek u opisu videa.

Pogledajte video!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close