Grad Zagreb

LIKA STVARA TRENDOVE: Nakon gay vjenčanja, sada se možete i OŽENITI U SPORTSKOJ DVORANI!

Ovih dana Likom se kreću zanimljive vijesti. Drugu takvu prenio je portal Lika Express, a riječ je o svadbama u lokalnoj sportskoj dvorani u Gospiću.

Prije nekoliko dana senzacionalno je objavljena informacija kako je u Gospiću održano prvo gay vjenčanje zatvorenika u Hrvatskoj, uz snimanje kamera ali i uživo prijenos ulaska zatvorenika matičaru, zaista se bilo zanimljivo gledati kako se u općenito poznato “konzervativnoj” Lici, održalo ovakvo događanje i čin. To je bila prva vijest…

Međutim, tu priči nije kraj. Po najnovijim informacijama koje donosi portal Lika Express, nakon vjenčanja kćeri poznatog ličkog političara jučer je Vijeće Grada Gospića omogućilo i službeno javno potvrdilo informaciju o slobodnom korištenju javne imovine, Gradske sportske dvorane u Gospiću – u svrhu proslave vjenčanja stanovnika Ličko-senjske županije. Posebno je to istaknuo Gradonačelnik Grada Gospića gosp. Petar Krmpotić:

Što se tiče drugih građana procedura je ista, bitno je da se ne remeti redovita nastava, da se plati cijena po odluci Školskog odbora i da to bude van termina kada djeca koriste dvoranu.

Lička politika ovim je napravila novi iskorak, a vjerojatno i dala primjer mnogima gradovima i općinama u Hrvatskoj. Ličanke i Ličani, iznajmite svoju sportsku dvoranu tijekom vikenda – za svadbu! Trošak je minimalan, iz neslužbenih izvora potvrđeno je da je gospićka dvorana za nekoliko dana najma uprihodila ukupno oko 5.000,00 kuna.

Cijeli članak čitajte ovdje. 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Milan Tomašević / Fotomontaža

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close