LIKA STVARA TRENDOVE: Nakon gay vjenčanja, sada se možete i OŽENITI U SPORTSKOJ DVORANI!

LIKACLUB

Ovih dana Likom se kreću zanimljive vijesti. Drugu takvu prenio je portal Lika Express, a riječ je o svadbama u lokalnoj sportskoj dvorani u Gospiću.

Prije nekoliko dana senzacionalno je objavljena informacija kako je u Gospiću održano prvo gay vjenčanje zatvorenika u Hrvatskoj, uz snimanje kamera ali i uživo prijenos ulaska zatvorenika matičaru, zaista se bilo zanimljivo gledati kako se u općenito poznato “konzervativnoj” Lici, održalo ovakvo događanje i čin. To je bila prva vijest…

Međutim, tu priči nije kraj. Po najnovijim informacijama koje donosi portal Lika Express, nakon vjenčanja kćeri poznatog ličkog političara jučer je Vijeće Grada Gospića omogućilo i službeno javno potvrdilo informaciju o slobodnom korištenju javne imovine, Gradske sportske dvorane u Gospiću – u svrhu proslave vjenčanja stanovnika Ličko-senjske županije. Posebno je to istaknuo Gradonačelnik Grada Gospića gosp. Petar Krmpotić:

Što se tiče drugih građana procedura je ista, bitno je da se ne remeti redovita nastava, da se plati cijena po odluci Školskog odbora i da to bude van termina kada djeca koriste dvoranu.

Lička politika ovim je napravila novi iskorak, a vjerojatno i dala primjer mnogima gradovima i općinama u Hrvatskoj. Ličanke i Ličani, iznajmite svoju sportsku dvoranu tijekom vikenda – za svadbu! Trošak je minimalan, iz neslužbenih izvora potvrđeno je da je gospićka dvorana za nekoliko dana najma uprihodila ukupno oko 5.000,00 kuna.

Cijeli članak čitajte ovdje. 


Foto: Milan Tomašević / Fotomontaža

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u