SportIzdvojeno

LIKA NIGHT RUN Prva noćna šumska utrka u srcu Gospića

PRIJAVE JOŠ TRAJU!

U ponedjeljak 20. srpnja u 19 sati park šumi Jasikovac po prvi će se puta održati „Lika Night Run“ – noćna utrka na pet kilometara u šumskom ambijentu u središtu Gospića.

Svi prijavljeni tako će trčati stazama kroz park šumu Jasikovac, omiljeno šetalište i izletište građana Gospića koje je nedavno obnovljeno u novom ruhu te se tamo sada odvijaju brojna događanja. Mnogima još uvijek nije poznato da Gospić ima šumu u središtu grada te je motiv ujedno i popularizirati ovu sve omiljeniju destinaciju.

Cilj utrke je podići svijest o važnosti trčanja i rekreacije općenito te potaknuti građane na aktivnost. „Nije važno imate li trkačkog iskustva ili ne, sve što Vam je potrebno su udobne tenisice i malo dobre volje.“, poručuju organizatori.

Na utrci mogu sudjelovati svi stariji od 16 godina te se ne plaća kotizacija. Svaki sudionik na poklon će dobiti majicu, uz medalje i prigodne nagrade za najbolje.

Nakon utrke sve okupljene će zabaviti domaći punk-rock bend DC5 pa su tako svi pozvani da dođu u Jasikovac, podrže trkače te se zabave uz piće i dobru glazbu. Bit će zabavno, aktivno i urbano!
Utrku organizira Atletski klub Velebit 2001 uz pomoć grada Gospića i ostalih sponzora, povodom dana grada Gospića.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close