GlazbaIzdvojeno

LIKA I SLAVONIJA ZAJEDNO Patrioti objavili spot za hit pjesmu “Veseljak”!

Tamburaški sastav Patrioti i Sandi objavili su spot za pjesmu “Veseljak”.


Veselu tamburašku pjesmu autora Branimira Mikića Patrioti su prvi put izveli na festivalu “Zlatni glas Zlatne doline” u Kaptolu 2019. godine, a na istom festivalu će nastupiti i ove godine.

“Hvala direktoru festivala Jelenku Topiću. Posebno HVALA Šumariji Otočac na ustupljenoj planinarskoj kućici, najljepšim djevojkama, abecednim redom: Ivana Bićanić, Lorena Draženović, Marija Marinić, Marija Nikšić, Magdalena Orešković, Renata Žagrović i Ana Žalac, mladom Slavoncu Luki Findriku i “starom vepru” inžen(j)eru i nesuđenom glumcu Branimiru Mikiću”, poručili su Patrioti.

Za glazbu je zaslužan profesor tambure iz Otočca i član Patriota Zvonimir Tonković, aranžman supotpisuju Zvonimir Tonković i Hrvoje Mikić, dok su spot i video montaža nastali u suradnji s Ivanom Matasićem i Tomislavom Pribanićem – Pribom. Back vokali su Ivan Matasić i Zvonimir Tonković, za bas je zaslužan Juraj Kukuruzović, a mixing&mastering potpisuju Ivan Matasić i Zvonimir Tonković.

Pogledajte video!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: YouTube/ screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close