GlazbaIzdvojeno

LIKA I SLAVONIJA ZAJEDNO Patrioti objavili spot za hit pjesmu “Veseljak”!

Tamburaški sastav Patrioti i Sandi objavili su spot za pjesmu “Veseljak”.


Veselu tamburašku pjesmu autora Branimira Mikića Patrioti su prvi put izveli na festivalu “Zlatni glas Zlatne doline” u Kaptolu 2019. godine, a na istom festivalu će nastupiti i ove godine.

“Hvala direktoru festivala Jelenku Topiću. Posebno HVALA Šumariji Otočac na ustupljenoj planinarskoj kućici, najljepšim djevojkama, abecednim redom: Ivana Bićanić, Lorena Draženović, Marija Marinić, Marija Nikšić, Magdalena Orešković, Renata Žagrović i Ana Žalac, mladom Slavoncu Luki Findriku i “starom vepru” inžen(j)eru i nesuđenom glumcu Branimiru Mikiću”, poručili su Patrioti.

Za glazbu je zaslužan profesor tambure iz Otočca i član Patriota Zvonimir Tonković, aranžman supotpisuju Zvonimir Tonković i Hrvoje Mikić, dok su spot i video montaža nastali u suradnji s Ivanom Matasićem i Tomislavom Pribanićem – Pribom. Back vokali su Ivan Matasić i Zvonimir Tonković, za bas je zaslužan Juraj Kukuruzović, a mixing&mastering potpisuju Ivan Matasić i Zvonimir Tonković.

Pogledajte video!


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: YouTube/ screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close