VijestiLifestyle

Novi LIKA CLUBBING; osvježen izgled uz BRDO INFORMACIJA!

Danas, 05.01.2015., gledate u novi potpuno grafički i web osvježeni Lika Clubbing. 

Prije više od tri godine kad smo kretali u projekt imena “Lika Clubbing”, ni na kraj pameti nije nam bilo da ćemo danas pisati ovaj tekst. Dani i mjeseci su prolazili a mi smo korak po korak postajali nešto više. Iskreno, nismo ni sami bili sigurni što. Bilo je teških trenutaka kad smo razmišljali i o odustajanju od brenda imena “Lika Clubbing”, ali nešto nam je govorilo da bi to bio krivi potez. Nešto nam je govorilo da ostanemo na javnoj sceni nauštrb svega. Ostali smo i izdržali, da bi nakon toga uslijedilo nešto ozbiljnije.

Početkom 2014. odlučeno je da ćemo se usuditi napraviti veliki zaokret s mišlju “idemo, pa kud puklo…”. U trećem mjesecu, točnije 08.03.2014., uz minimalna financijska ulaganja otvorili smo web portal blogovske forme i počeli s objavom vijesti. Jedina filozofija bila je portal bez crne kronike i politike. Zaključili smo da ima dovoljno drugih portala koji pišu o tim temama, a mi smo jednostavno odučili biti pozitivni. Nekoliko mjeseci portal se razvijao bez posebnog plana, a čitanost je bez obzira na to bila u porastu.  Nakon što smo zamijetili da igrom slučaja postajemo informativni pozitivni faktor u trokutu Gospić-Zagreb-Rijeka i šire,  došlo je do još jedne velike odluke. Stvorena je “redakcija” portala.

Voditelju projekta “Lika Clubbing” Anti Fumiću, i Facebook i web administratoru Bruni Ćutiću, pridružilo se još nekoliko vedrih ljudi. Tamara Hodak s Plitvičkih jezera, Iva Biondić iz Virovitice i Mia Stilinović s Ličkog Osika, prva su pojačanja redakcije portala.

Dan po dan, redakcija je od nečeg poluzobiljnog činila sve ozbiljnije poteze. U studenom prošle godine zajednički smo zaključili kako je platforma blogovske forme postala premalena za naše ideje i ciljeve. Od tada do danas, radili smo na idejama i provedbi potpunog redizajna u grafičkom i web smislu.

Za redizajn logotipa i sva grafička rješenja brenda koji smo proveli zaslužna je grafička dizajnerica iz Zagreba –  Sara Boras. Web dizajn portala napravio je u potpunosti Bruno Ćutić, suradnik projekta “Lika Clubbing” od njegovih samih početaka.

Posao od dva mjeseca je gotov. Pred vama je  potpuno novi Lika Clubbing. Mi smo nacionalni portal za mlade koji potječe iz Like i ima pozitivne namjere. Čitajte nas, podržite kojim lajkom, a mi ćemo vam zahvaliti na najbolji mogući način – kvalitetom, zanimljivošću i zabavom, a povrh svega – brdom informacija!

cover facebook


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close