Vijesti

Lika Clubbing na velikom europskom događaju: “European Youth Event 2014”

Europski događaj mladih 2014 održati će se 09.-11. Svibnja u Strasbourgu, jednom od diplomatskih središta Europe. Moto ovog velikog događaja na kojem će se pojaviti oko 5000 mladih iz cijele Europe glasi – “Ideje za bolju Europu”.

Imamo tu čast kao jedini Ličani prisustvovati ovom velikom eventu. Svi sudionici imaju 16-30 godina, i dati će svoj mai doprinos Europi i zajedništvu.

Glavne teme o kojima će se raspravljati na raznim panelima i predavanjima grupirane su u pet kategorija: nezaposlenost mladih, digitalna revolucija, budućnost Europske unije, Europske vrijednosti i održivost.

Trodnevni događaj okupiti će mnoge “decision makere” koji odlučuju o glavnim odrednicama koje se odnose na pitanja mladih, a događaj će posjetiti i 30-ak mladih Hrvata pod vodstvom naših demokršćanskih europarlamentaraca.

Kako događaj ne bi prošao bez našeg “clubbinga”, Lika Clubbing prisustvovati će ​​uličnom festivalu i Open Air koncertu u starom gradu Strasbourgu u petak navečer, te u subotu navečer u blizini zgrade Europskog parlamenta

Tekst napisala: UL

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close