Društvene mrežeIzdvojeno

Lika Club se pridružuje akciji – #ostanidoma i prisjeti se naših najboljih tekstova!

SVAKI DAN DVA TEKSTA

Portal Lika Club pridružuje se akciji #ostanidoma, kako bi se pridonijelo smanjenju širenja zaraze koronavirusom.


Kako bi vam vrijeme provedeno kod kuće prošlo brže, ali i zabavnije, svakog dana ćemo putem Facebook stranice dijeliti neke od najboljih, najsmiješnijih i najzanimljivijih tekstova iz 6 godina duge povijesti portala, i to puna dva tjedna.

Vjerujemo kako će vam mnogi od njih uljepšati dan i pomoći da ostanete pozitivni u ovim izazovnim vremenima.

Ekipa redakcije portala Lika Club ima i nekoliko poruka za Vas, naše čitatelje:

Tesla je rekao da “mir u svijetu može doći samo kao prirodna posljedica univerzalnog prosvijetljenja”, u skladu s tim sada se ponašajmo odgovorno, ali i korisno. Naša redakcija će dati sve od sebe da javno informiranje bude broj jedan u količini sadržaja, te da svi čitatelji mogu svoje vrijeme potrošiti na pametan i koristan način. Ovi podsjetnici na tekstove će biti naš doprinos kampanji #ostanidoma.

Ante

 

Pred nama je još puno dana koje ćemo morati provesti u svojim domovima. Ostanite pozitivni i slušajte stručnjake, odmorite se i posvetite aktivnostima za koje do sada niste imali vremena. Čuvajte sebe i druge, a mi ćemo se potruditi da vam vrijeme pritom brže prođe.

Tena

 

Stojimo pred izazovom ove generacije čovječanstva. Zajednička, ali i pojedinačna akcija nikad nisu bile važnije. Našli smo se u situaciji koju riječi ne mogu opisati, ali riječi ju mogu pomoći izliječiti. Jer ponekad je samo jedna riječ dovoljna da promijeni Vas – a time i cijeli svijet.

Lana

 

Vrijeme je takvo kakvo je, bajno nije ali bar imamo više vremena (tj. prostora) za naše obitelji i bližnje. Sjedite u kući, pričajte, igrajte igrice… hvala Bogu ima svuda i besplatnih i skupih, STEAM, ORIGIN, EPIC… dijele dosta besplatnih online igara, zgrabite dok ima! Pijte kavicu, čaj ili rakijicu 😎 s ljudima preko videopoziva, poruka… imamo toliko mogućnosti pa da malo zaboravimo na brige i posvetimo se jedni drugima. Budite sigurni – budite kući! Pazite na sebe i one oko vas 😉

JosipČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close