IzdvojenoPromo

LIKA CLUB online SHOP – Širenje ličke kulture na moderan način!

MODNA KATEDRA & LIKA CLUB

Od danas imamo i svoj WEBSHOP!


Razvoj svakog brenda znači da je potrebno realizirati svježe ideje, uvijek iznova i kao ozbiljnu dogradnju brendu. Ovaj put ćemo ispričati ličku kulturu na moderan način i širiti ju među našim brojnim čitateljima i svim ljubiteljima Like. Potrudili smo se napraviti kvalitetne i prepoznatljivije odjevne predmete s porukama koje su prepoznatljive našim čitateljima i popularne u Lici. Od elegantnih i profinjenih tema, do šaljivih poruka i naravno članske majice Lika Cluba za koju ste nas toliko puta pitali. Primamo i vaše preporuke pa nam slobodno predložite ličke teme i izreke koje biste htjeli vidjeti na majicama.

Učnili smo to u suradnji s tvrtkom Modna katedra, specijaliziranom za izradu visoko brendiranih proizvoda. Trenutno imaju 25 kreatora s kojima profesionalno surađuju već nekoliko godina, a dosad su isporučili na desetine tisuća proizvoda svojim kupcima. Odlikuje ih brzina i efikasnost, a naručene majice već za nekoliko dana su na adresi kupca.

Majice koje možete naručiti su u crvenoj i bijeloj boji, a cijela serija proizvodi se isključivo od organskog 100-postotnog pamuka visoke kvalitete. Svaki natpis moguće je naručiti u tri tipa majica, i to kratka majica (T-shirt), duga majica na rukave (Sweatshirt) i duga majice na rukave s kapuljačom (Hoodie).

Teme kojima su majice brendirane (klikom na svaku temu otvoriti će se Modna katedra gdje možete naručiti):

Cijene majica su između 129,00 i 249,00 kuna, a plaćanje je moguće putem virmana, kartično ili preko Keks paya.

U sljedećim tekstovima objasniti ćemo sve natpise majica, čitajte Lika Club i pronađite ih ovdje Lika Club online shop. Širimo ličku kulturu na moderan način!Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close